recepti klub gurmanov skarucna

Jajca S Kaviarjem

Čas priprave: 10 minut

recepti klub gurmanov skarucna

Sestavine:

  • Jajca
  • Sol
  • Mleti poper
  • Gorčica
  • Sveža rukola
  • Peteršilj
  • File slane sardine ali inčuna
  • Zelena solata
  • Kaviar

Priprava:

1. Jajca skuham na trdo (okoli 10 minut) in jih ohladim.

2. Ohlajene prerežem na polovice in jim izdolbem rumenjak.

3. Rumenjak spasiram, začinim s soljo, mletim poprom, gorčico, dodam na drobno nasekljan peteršilj in rukolo ter fileje sardel.

4. Z nastalo zmesjo nato nadevam prazne jajčne beljake.

5. Za dekoracijo kot posteljico uporabim zeleno solato narezano na rezance.

6. Jajčka obložimo z kaviarjem.

Nasvet:

Kaviar je najboljšega okusa, ko je zelo ohlajen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja